Lego obsession

De petita, sempre havíem tingut Playmobil, i li dèiem Clics. El Lego no ens va cridar mai l’atenció. Així que mai m’hauria imaginat que casa meva es convertiria en un laboratori de Lego com és avui dia.

Tampoc em pensava que la febre de Lego podia arribar tan d’hora però sí, l’U. (5 a) es passa dies sencers jugant a construir naus espacials, trineus, avions i personatges de Star Wars, els quals acaben als llocs més inversemblants. He intentat sense èxit que les peces es mantinguin en una sola habitació però sembla que “el lado oscuro de la Fuerza” els reparteixi per tot arreu. 😛

Lego entre l’esmorzar i el vestir, abans d’anar a dormir, durant l’estona de descans de després de dinar, fent companyia al gos, mentre els altres es preparen per sortir al carrer… qualsevol moment és bo per posar aquella peça que falta, aquell detall o millora que té al cap. “Ara no puc parar, Mama”. Aquest és el seu lema. 🙂

IMG_1144 

 

Sovint observo al petit de casa com munta i desmunta peces, en total concentració i silenci (això no sempre, a vegades tarareja cançonetes sense fi), construeix tenint en compte la simetria, l’equilibri de les estructures perquè no caiguin per una mala distribució del pes, col·locant rodes, portes, ordinadors, finestres i fins i tot propulsors als peus dels seus astronautes amb cara groga perquè puguin circular per l’espai.

Els nens poden aprendre molt si ens limitem a observar i a quedar-nos al marge de tant en tant, aquesta és la lliçó més important que m’està ensenyant l’U. I aquest aprenentatge no sempre és un coneixement tangible, mesurable i avaluable, però és un gran aprenentatge que considero que s’ha de respectar i vull respectar tot el temps que pugui.

No hauria pensat mai que una estació de bombers donés tant de joc! 🙂

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s