Christmas amb companyia

Des de fa uns dies tenim amb nosaltres la nova “helper” (perquè si dic au-pair crea confusió, un helper és un voluntari que treballa a canvi de dormir i menjar a casa). És una meravella de dona que va arribar a nosaltres per sincronicitat, i que sembla que faci mig any que viu amb nosaltres i no fa ni dues setmanes que va arribar.

Una novazelandesa que amb més de seixanta anys té més energia que nosaltres quatre junts, es passa el dia fent bromes, rient i xerrant. Ha tingut una vida molt moguda, entre Anglaterra, Malàsia i Nova Zelanda i és un gust escoltar les seves històries! Tenim moltes coses en comú, ja que ella també és massatgista, així que ens passem el dia compartint experiències i aprenent els uns dels altres.

2014-12-28 15.38.26

No sap espanyol així que parlem en anglès a full time. Els primers dies em sentia esgotada i no sabia perquè jajaja després em vaig adonar que em passava el dia xerrant en anglès i com que encara no em surt del tot fluid, em passava el dia esforçant-me en entendre el seu accent i en parlar en anglès.

Els nens l’han rebut amb molta alegria, és com tenir una tercera iaia que deixa la casa com una patena, allà on jo no arribo, que juga amb ells i que cus tots els forats de mitjons que troba! I a més cuina unes sopes i un banana cake mmmmm delicious!! L’O. (9 anys) l’enten força, encara que no pot mantenir una conversa fluida amb ella, i l’U. (5 anys) no l’enten però comença a comunicar-se amb ella mitjançant gestos, expressions que coneix i sent quan parlem, bromes i jocs, molts jocs.

CAM02182

Aquí la mostra d’una tarda de tres en ratlla i el penjat en anglès entre els nens i la helper.

Això sí, com que és una gran bebedora de te negre, ja ens ha pervertit a tots (bé, als nens no) i ens hem tornat a enganxar al te negre! Ha passat el Nadal amb nosaltres i el que encara queda (perquè aquí els Reis són festa grossa), i ha quedat al·lucinada del que arribem a menjar cada vegada que ens trobem amb la família i amics!

CAM02174

CAM02175

Uns dies abans de Nadal van fer decoracions típiques d’Anglaterra per aquesta època.

 IMG_0971

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s