Presentem un projecte

A finals de novembre van venir a dinar casa els nostres amics que també eduquen sense escola per parlar d’organitzar un grup de projectes. Hi ha vàries famílies de Catalunya que eduquen en família que es troben mensualment per presentar els seus projectes. Però aquests grups es reuneixen massa lluny de casa i hem decidit crear el nostre propi grup de projectes. Les mares teníem la idea de quedar per parlar de com ho organitzaríem i va acabar sent la primera trobada de projectes del nostre petit grup.

L’O. va presentar el seu lapbook d’Anglaterra i la B. un lapbook sobre els instruments musicals. Va ser molt interessant, les nenes ho van fer molt bé, malgrat els nervis, i tots vam aprendre coses que no sabíem.

IMG_0939

Mentre esperàvem l’arribada de tots els pares, les nenes parlaven a través del xat de gmail, cada una amb el seu portàtil 🙂

IMG_0940

IMG_0941

Els pares coincidim en que és important que s’acostumin a parlar en públic, a presentar projectes, a sintetitzar, a estructurar el que volem transmetre i a fer-ho amb naturalitat (encara que els nervis sempre hi són), ja que després és quelcom que ens toca fer molt sovint en la nostra vida laboral.

Ja estem preparant un nou projecte per presentar-lo a final de mes. Els grans potser també ens animem a fer una petita presentació d’un tema. Potser fins i tot els petits s’animen!

Un pensamiento en “Presentem un projecte

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s