2.000 mil·límetres de viatge submarí

No són 20.000 llegües de viatge (per sort per la nostra butxaca) però són una mica més de dos metres de paret… o sigui 2.000 mil·límetres de blau marí.

Feia molt temps que tenia aquest projecte en ment, però esperava un bon moment per anar a comprar pintura blava adequada per aquest racó. Total, que han passat no sé quants mesos i el projecte penjat en el ciberespai, fins que se m’ha encès una llumeta (de baix consum, eh? Que som molt ecològics! jaja) Perquè comprar pintura si ja tenim tèmperes??!!

Dit i fet, en un atac de creativitat desenfrenada ens hem posat mans a l’obra i mai millor dit. Pintar amb les mans és un gust, excepte per l’U. que no li agraden gaire les marranades i amb 10 minuts n’ha tingut prou: “Mama, em rento les mans que jo el que vull és crear invents!”

CAM02045

CAM02046

Primera fase acabada. No li trobeu un lleuger aire a Van Gogh? 😛   Deixem eixugar la pintura i passem a la segona fase, dibuixar els animalons que adornaran aquest fantàstic paisatge. Els hem fet sobre paper, per poder-los anar canviant si ens cansem de veure sempre el mateix, o si volem canviar d’un escull a un ambient més… àrtic.

Tercera fase, un cop ben secs els animalons, els retallem i els enganxem a la paret. I aquí teniu el resultat, uns detalls per aquí, uns detalls per allà i… voilà!

CAM02056

Tortugues marines de viatge

CAM02063

Tauró de l’U.

CAM02059

Pintant coralls

CAM02064

L’O. ha volgut fer una nèmona pel nostre Nemo

CAM02061

Detall del fons marí (i un cofre amb un tresor!) i la ralla de l’U.

CAM02066

CAM02060

Tots aquells que entreu a casa haureu de submergir-vos quan baixeu l’escala cap al menjador! I això és el que han estat fent tota la tarda els nens, amb les ulleres de bricolatge, bussejar a pulmó des de la catifa a l’escala i de l’escala a la catifa.

Amb la llum natural queda preciós, i no puc evitar pensar un “Ooooh!!” intern cada vegada que passo per davant (i no sóc l’única!). El més important és que ens ho hem passat estupendament! 😀

Anuncios

6 pensamientos en “2.000 mil·límetres de viatge submarí

  1. Que original! Molt bonic! I el més important és el record que els teus nens en guardaran d’això: un tresor! I parlant de tresors, se m’ha acudit quan he vist el radiador, que el podríes haver integrat simulant que era un tresor, i pintar-li a la paret la porta de dalt oberta i joies sortint-ne de dins… Mira, que veure el vostre dibuix m’ha inspirat, jeje!!!

    • Gràcies Sílvia! Ho vaig pensar, volia fer un submarí tapant la llum de la paret i una roca de paper per tapar el radiador que fa mal als ulls tan blanc!!!

      Gràcies per passar per aquí i comentar!

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s