Relaxschooling

Això és el que practiquem aquests dies: Relaxschooling. I com més ens relaxem més aprenen els nens (és possible!?) i més fructífer és aquest aprenentatge.

Potser estic/estem en fase unschooler, cosa que no hem practicat gaire (sempre he portat jo la batuta) i qui sap, igual descobrim que ens hi trobem més còmodes. Ahir, mentre esmorzaven. vaig demanar als nens que fessin una llista del que volien fer durant el dia. L’O. tota decidida va agafar llapis i paper i va fer dues columnes, va omplir la pàgina de dalt a baix amb activitats d’allò més variades. Tantes que en un dia no les vam acabar, i avui l’hem continuat.

Aquest matí l’O. ha estat ajudant a l’U. amb les lletres, fent grafomotricitat, repassant els números en anglès, han pintat amb témperes i han llegit.

CAM01929

A la tarda he baixat una caixa gran que tenim per activitats sorpresa (la utilitzem com una mena de workbox) plena de jocs, puzzles, un quadernet de mates i un d’anglès, tangrams, jocs de números, jocs de construcció de frases i s’han passat tota l’estona fins a l’hora de sopar fent i desfent, passant d’una cosa a una altra, fent-se fotos i vídeos entremig. A la vora del foc, del sofà al menjador i del menjador al sofà. I encara m’ha costat que paressin per anar a sopar!

I si em paro a pensar hem fet molt més i millor del que podria haver planificat, perquè han sortit d’ells la major part de les activitats.

Relaxshooling… aquesta és la qüestió!

 

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s