Presentació d’un llibre amb sorpresa

Divendres passat vam passar la tarda a la Seu on havíem de fer encàrrecs i anar a la biblioteca a buscar alguns contes. Vam baixar del nostre poble pel camí de cabres fins al proper poble on vam agafar un autobús cap a la Seu d’Urgell (abans ens vam menjar un gelat ben merscut QUINA CALOR!) Un cop a la Seu, vam aprofitar per anar a jugar al parc del Segre, veure els caiacs baixant pel riu  i ensenyar-li una mica el casc antic de la ciutat a la Rosie (la nostra au-pair que ha arribat aquesta setmana)

Nens de colors

 

Després de comprar, vam anar cap a la Biblioteca on feien la presentació d’un llibre infantil: El maletí malgirbat i la llibreta vella. L’autora del llibre, l’Anna Obiols, ens va explicar la història del Bernat i les seves aventures durant la guerra del 1714, mentre l’il·lustrador, en Subi, anava dibuixant alguns dels seus personatges. Vam aprendre qui era Rafel Casanova, perquè abans hi havia moltes universitats a Cervera i ara només una i que aquest any ha fet 300 anys d’aquella horrible guerra on el Bernat (protagonista del conte) hi va posar el seu granet de sorra.

 

Nens de colors

 

En acabar el conte van sortejar els dibuixos entre tots els nens que hi van assistir. No ens va tocar cap dibuix però ens va agradar la història i vam comprar el conte, que també té unes activitats didàctiques relacionades amb aquesta època. L’Anna i el Subi ens el van dedicar. 🙂

 

Nens de colors

 

Nens de colors

Nens de colors

Nens de colors

 

Va ser una tarda molt ben aprofitada i ens ho vam passar molt bé. Al arribar a casa, després de sopar, vam fer sessió de cine amb una pel·li que vam agafar a la biblio.

 

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s