Mates a la cuina I

Ens agrada treballar les mates que podem tocar i la cuina és el lloc ideal per fer-ho! En aquest cas amb una recepta que ja és un clàssic a l’hora d’esmorzar o berenar: croissants dolços i/o salats. Sempre tinc alguna massa brisa o pasta de full al congelador, i més d’un cop ens ha  salvat el sopar! No té gaire mèrit perquè la pasta de full és comprada, però  és barata i dóna de si, a part de ser boníssima i pràctica!

Per a fer els croissants necessitareu:

– 1 massa de pasta de full (sí és quadrada és més fàcil fer triangles iguals)

– xocolata negra (per fer postres) o altres farciments (melmelada, formatge, pernil, etc)

– 1 ou per pintar abans d’enfornar

 

Talleu la pasta de full en diferents triangles (aquí podeu aprofitar per explicar i recordar els angles, els vèrtex, i veure com queden diferents croissants segons el triangle que haguem fet). Col·loqueu el farciment escollit a la base del triangle per enrotllar-lo cap al vèrtex. Arrodoniu les puntes en forma de mitja lluna i col·loqueu-los sobre una placa amb paper de forn.

Batre un ou i amb un pinzell de cuina o una gassa esterilitzada pinteu els croissants abans d’enfornar.

Uns minuts de forn a 180ºC … et voilà!! Ràpids, fàcils, boníssims i geomètrics!😉

 

IMG_0198

IMG_0196

IMG_0197

IMG_0202

IMG_0205

BON PROFIT!!

 

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s