L’aventura de córrer per un volcà

 

Aquest és el primer any que l’O. se’n va de “colònies” sense la família. No ha tingut la necessitat ni l’interès de fer-ho abans… i li hem respectat. Durant els estius ha anat a casa els avis, a casa els cosins i s’hi ha quedat setmanes senceres, però sempre hi havia el seu germà petit o estava amb familiars.

La primera vegada que surt de casa ho fa anant a l’illa de Palma, per fer un intercanvi amb una escola rural d’allà i córrer la Transvulcania Kids. Al principi no ho veia gaire clar però mica en mica es va anar engrescant. Ha sigut un gran viatge i una experiència fantàstica conèixer nens que aprenen en una escola rural com ells, i que viuen en un entorn tan diferent als nostres pirineus com és una illa volcànica al costat d’Àfrica.

Han sigut 6 dies, 4 avions (2 d’anada i 2 de tornada), vistes a museus, tallers de cuina autòctona, excursions en vaixell per veure dofins i tortugues marines, excursions per la muntanya, caminar pel cràter d’un volcà, la cursa… moltes vivències i només 8 anys. Quin privilegi!!

   

Imatges: A punt d’embarcar, a l’aeroport / Durant el vol, entretenint-se amb les companyes / Després de la cursa tots amb la seva medalla.

Al setembre rebrem els amics de La Palma a la Cerdanya i passaran aquí uns dies coneixent el Pirineu coincidint amb la Cavalls del Vent d’aquest any. 🙂

 

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s