Swinging

Aquest Nadal una de les joies que ens han portar els Reis és aquesta preciositat de llibre (cliqueu): Swinging Christmas, d’Olivia Ruiz  amb il·lustracions de Benjamin Lacombe (Ed. Baula)

CAM00809

És un llibre musical que explica la història d’en Robin, un nen de nou anys que viu a Permorirsedefàstic, un poble perdut a la muntanya on mai no passa res. És un poble tan buit i tan trist que Robin li ha posat aquest nom. Però en Robin té una ment curiosa i no s’avorreix mai, només a vegades, a l’escola, on tots l’anomenen «el rei de les entremaliadures». Fins que un dia coneix el vell Bernard, que li obrirà els ulls cap a un món apassionant de música jazz i de llibres.
Una història delicada, acompanyada d’un CD amb música jazz cantada per Olivia Ruiz i The Red Star Orchestra.

 CAM00810 CAM00811 CAM00812

«Deixa que les paraules t’arribin sense jutjar-les i sense jutjar-te; deixa que t’envaeixin sense temor, tal com fas amb la música. Escolta, aquí la trompeta també ens explica una història. No saps res d’aquesta música, però la perceps amb emoció. Això és el més important. Aquestes lletres i paraules també són una música. Si les llegeixes a poc a poc i trobes el tempo correcte, ho aconseguiràs.»

CAM00813

Al final del llibre hi ha les lletres de les cancçons recollides en el cd, que té l’aparença d’un disc de vinil en miniatura 😉 És un conte preciós i tan gran que gairebé sents que entres en la història que explica. Els dibuixos: IMPRESSIONANTS!!

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s