Explorant l’entorn

Després de dues setmanes tancats a casa i de poca activitat per malaltia se’ns presentava un cap de setmana de bricolatge, neteja profunda i reorganització, però el Papa no es trobava bé així que dissabte va acabar sent un dia gris de neu persistent i jocs i lectura a dins de casa (i el Papa dormint)

Diumenge ha sigut tot el contrari, hem passat tot el dia a fora per gaudir del sol i de l’aire fresc. Dues setmanes al llit et deixen baldat i dèbil, així que hem pensat que una caminadeta pels voltants del poble m’aniria bé per tonificar els músculs i tornar a l’activitat normal. Hem començat pels carrers més plans (difícils de trobar en aquest poble nostre!) per veure com em trobava, com que he comprovat que ja no hi havia marejos l’U. ha proposat fer el “camí dels cavalls” que vam fer setmanes enrere, abans de les nevades. L’O. i el Papa no el coneixien així que els hem portat de turisme pels camps propers al poble.

Hem baixat pel Camí de les Roques, una gran pendent… plena de roques, com el seu nom indica, i l’U. (4 anys) al capdavant anava guiant l’expedició. No s’ha equivocat de camí, quina memòria!

Hem anat vorejant horts i camps abandonats, pels camins plens de neu que feien molt més fàcil  passejar-s’hi, fins arribar al riuet que veiem des de casa, amb el seu pont (tort, segons l’U.) i després la gran pujada que per sorpresa meva he pogut fer sense molt esforç. Una mica més amunt pasturen els cavalls que vam anar a tocar i acariciar fa setmanes, però avui estaven amb el seu amo, menjant, així que no els hem volgut molestar i els hem vist de lluny.

Un cop a casa hem fet un petit vermut i han estat jugant al jardí fins l’hora de dinar. Aaaaah ara sí que em noto el cansament, ufff les cames fan figa!! Al final hem decidit dinar al jardí, encara amb neu però amb un solet fantàstic que ens escalfava la cara. Els nens han estat jugant incansablement, sols i amb els veïns, i els grans hem estat prenent el sol i recuperant color després de tants dies tancats.

Un diumenge al sol fantàstic per encarar la setmana amb energia!

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s