Pasqua i escriptura espontània

Aquests dos últims mesos hem estat totalment desconnectats de la blogesfera, no trobava mai el moment per escriure entre els horaris de l’escola, la feina i una lesió que em treu les ganes de dedicar més energia de la que no tinc a qualsevol tema extra. El final de l’hivern i el principi de la primavera han sigut dies freds de jocs a l’interior, pocs dies d’escola per l’Uri i manualitats vàries.

IMG_0916Un paraigua, una manta i ja tenim una cabana… algunes de les coses que fem quan no anem al cole!

IMG_0939La Mama estima al Papa, i el Papa estima la Mama, by Ona.

IMG_0940Un matí, després d’uns quants dies fent una cura sense escola, l’U. va tenir un atac de fitxes i les va penjar per tota la casa.

IMG_0941

La primera vegada que l’U. escriu el seu nom sense ajuda de ningú, qui diu que l’ordre de les lletres és important? jeje

IMG_0949

Aquest joc de mini construcció tan divertit el van portar els Reis, només s’ha de barrejar la pols que ve amb tot el material amb una mica d’aigua i ja tenim un ciment fantàstic per construir una casa, en aquest cas. És un ciment soluble, si el deixes a remull es desfà i un cop nets els maons, ja es pot tornar a construir.

IMG_0950

La casa a punt d’acabar, només falta el paller.

IMG_0989

Moment de lectura, a Éller, mentre la Mama treballa.

IMG_1018

Una de les manualitats estrella de casa nostra: l’scrapbooking. Gràcies als nostres amics, que li van regalar pel seu aniversari.

IMG_1028

Més escriptura espontània de l’U.

IMG_1031

Aquest any, per Pasqua, hem decorat la casa amb conillets i ous de paper, una idea molt simple i ràpida que encara tenim penjada.

IMG_1032La porta de casa també ha estat decorada tota la Setmana Santa.

IMG_1033

Per acompanyar la mona que ens van fer els padrins de l’O. i l’U. vam fer uns pollets de llana groga i un conillet de llana blanca. Vam fer uns pompons i després vam enganxar els ulls, els becs i les potes amb cartulina taronja. I al conillet li vam fer unes orelles ben llargues amb cartulina blanca.

IMG_1034

IMG_1041

Ha sigut un hivern llarg i a estones complicat però per sort tot canvia i ja ha arribat la primavera, durant el dia fa una caloreta fantàstica, els arbres comencen a brotar i a verdejar i hem començat a treballar l’hort i el jardí!

I sembla que la primavera ens torna a portar canvis i noves oportunitats… no, tranquils, no ens traslladem enlloc (deu ser l’única cosa que no canviarà… de moment!!)

Anuncios

2 pensamientos en “Pasqua i escriptura espontània

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s