Un berenar de fades

Les palmeres de pasta de full són molt fàcils de fer i queden com les de la pastisseria. Us deixem la recepta per si us animeu a provar-ho amb els nens.

Ingredients:

– massa de pasta de full (la podeu fer o la podeu comprar feta al super)

– sucre (blanc o de canya integral)

Preparació:

Extendre la massa sobre el marbre (si es comprada no li treieu el paper per anar al forn). Si la compreu rodona com nosaltres retalleu les puntes per fer una forma rectangular.

Marqueu amb la punta del ganivet, la meitat del rectangle en una de les seves cares més llargues.

Escampeu el sucre per sobre amb una cullera.

Porteu un dels seus extrems cap al mig (on heu marcat amb el ganivet), i feu el mateix a l’altre costat.

Torneu a escampar sucre per sobre. Passeu un corró per tal de que els plecs no es desfacin.

Torneu a portar els extrems cap a la línia del mig i torneu a escampar sucre i a passar el corró.

Feu tants plecs com la massa us permeti, fins que quedin els plecs un sobre l’altre.

Tallar les puntes desiguals i començar a tallar les palmeres (les podeu fer fines o gruixudes però no les combineu a l’hora d’anar al forn perquè les primeres es faran abans que les altres i es cremaran)

 Posar les palmeres a la safata amb el paper del forn.

Coure al forn a 200ºc fins que creixin i es daurin

Cors dolços dignes d’un berenar de fades!

Un pensamiento en “Un berenar de fades

  1. Pingback: Un berenar mig casolà « Al nostre ritme

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s