Pintura de cara

Ja tornem a ser aquí! Estem instal·lats encara que no hem acabat amb el moviment de mobles, caixes i més caixes. Hem buidat els armaris a consciència, i sort en tenim de la nostra amiga Anna que ens va venir a ajudar els dies previs a la mudança amb els seus tres nens, i que es va emportar bosses enormes de roba de nen, joguines i altres tresors que van sortir i que ja no necessitàvem.

Aquests dies estem ajudant a casa els avis, fent un cobert, cuidant l’hort i ajudant-los a col·locar les seves caixes (que també es van traslladar fa uns mesos).

I aquest matí hem fet una mica de dibuix, amb pintura de cara que es va comprar l’O. amb els diners que li va deixar la Fada de les Dents.

Tenia pensat tornar a organitzar una mica d’estructura per treballar amb l’O. però en aquesta casa (amb l’hort, el jardí, els gossos, els pícnics setmanals, els tresors per desenterrar…) és impossible. Així que ens declarem de vacances des de JA i quan toqui anar a l’escola ja tindrem ocasió de practicar la rutina diària!  

De moment no tenim gaire més per a compartir, a part de l’art de fer caixes jajaja si algú vol consells tenim un màster en el tema!! 😀

Anuncios

2 pensamientos en “Pintura de cara

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s