Capsa sorpresa

Hi ha una activitat que li agrada molt a l’O. i és la Capsa Sorpresa. Mentre dorm o esmorza li preparo una capsa sorpresa amb tot d’activitats variades (una workbox) perquè diu que no sap què triar si ho deixo a la seva elecció. I això és el que fem als matins, si l’U. està relaxat i té ganes de jugar pel seu compte, o a estones amb mi.

Normalment surten activitats sensorials o de vida pràctica, manualitats, etc ja que a la tarda ens posem a treballar coses més acadèmiques.

L’U està una mica més relaxat, mentre l’O. fa algunes activitats ell també s’entreten amb els seus encaixos o altres materials de la seva edat.

Fa un parell de setmanes que ha après a anar en moto. Per algunes coses és molt atrevit (a vegades fins i tot temerari) però amb la moto no les tenia totes, encara no arriba gaire bé al terra i no li feia cap gràcia anar motoritzat pel carrer. Així que vaig pensar que podia fer-la servir per l’altell i poc a poc li agafaria confiança. Així ha sigut!  Ara fa servir la moto quan es lleva per venir a fer mandres al llit de la Mama 😀

Ja fa unes setmanes, investigant les marietes, vam fer un a fitxa sobre el cicle de la vida i les parts de la marieta que vaig treure del bloc de la Montse. Com que ens va sorgir un dubte, l’O. va escriure (amb la meva ajuda) un mail a la Montse per a preguntar-li, gràcies Montse!!

Aquest dibuix el va fer després de fer una narració oral del seu conte preferit: La pulsera de la sirena, ple de sobres amb missatges secrets i mapes de tresors i dibuixos plens de purpurina.

   

Hi ha jocs que no canviaran mai!

L’U. molt orgullós ensenyant la seva obra d’art: aquarel·les sobre cara i mans! Ho podria haver sospitat quan vaig adonar-me que feia molta estona que ni el veia ni el sentia. Sort que són fàcils de netejar…

Jugant amb la piràmide geomètrica i amb pedretes, si no recordo malament això és un dinousaure.

Mentre l’O. fa unes quantes sumes amb les “estampillas” Montessori casolanes.

Un descobriment de l’U.: una taula de bar per a fer un vermut!

Però com que és poc estable l’O. l’acaba posant unes peces al voltant per a fer-la més sòlida.

Quina alegria! El Sol comença a viatjar pels cels més alt i tornem a tenir solet a la terrassa, ideal per jugar amb la terra.

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s