Fluir…

Quan no dorms gaire, una setmana és moooolt llarga (sobretot si tens una contractura jajaja) però mira tot en la vida té un costat positiu: tenir tres contractures a l’esquena en el que portem d’any t’obliguen a replantejar-t’ho TOT!!!

I he tingut temps entre repòs i repòs de posar a la pràctica coses que havia deixat de pràcticar. He tingut el meu temps, el meu descans (mare meva, si un no para per voluntat pròpia ja s’encarrega la Vida – o l’esquena- de parar-te els peus!!!! Ho he comprovat moltes vegades però aquesta vegada només li faltava donar-me un clatellot!) També he tingut temps de molta activitat, jocs, festes, balls, excursions… Sembla que he localitzat allò que havia perdut i  mira, no ha sigut tan costós com em pensava, siplement un ha de FLUIR amb la Vida (gràcies Vicente San Juan! Un gran Mestre, sí senyor!) 

La veritat és que quan vaig tancar el bloc la intenció era donar-me uns mesos (o potser més) de descans de la blogosfera, però quina tonteria desconnectar-me de la “tribu virtual” que és sovint la única que realment sap el que estàs vivint!!!

En fi, que tornem a la càrrega!! Ningú va dir que seria fàcil desaprendre però que bé que senta saber que estàs en el camí correcte!!

Seguirem fluint amb el corrent… 🙂

Anuncios

4 pensamientos en “Fluir…

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s