Cristalls d’aigua

Aprofitant els flocs de neu que vam crear per decorar la casa aquestes festes de Nadal, hem llegit un llibre que vaig comprar fa molts anys: Mensajes del agua, de Masaru Emoto.

 

Fa anys que Emoto va demostrar que l’aigua és programable, que té consciència pròpia i que respon a les paraules, la música i els pensaments, creant increibles formes geomètriques quan se la sotmet a la cogelació.

Hem parlat de les molècules d’aigua, del % tan elevat d’aigua que tenim en el nostre cos (igual que la Terra) i de la vibració de les paraules que diem o de la música que escoltem i l’efecte positiu o negatiu que això té sobre les nostres molècules d’aigua.

Volem fer l’experiment de l’arròs bullit que surt en aquest llibre, quan l’haguem fet el compartirem en el bloc. De moment tenim previst fer uns cartells amb paraules boniques per irradiar amb la seva vibració positiva a l’aigua que bebem, i així beure mol·lècules d’aigua amb cristalls preciosos com els de les imatges de dalt.

L’O. s’ha interessat molt pel tema, li vaig llegir el llibre ahir a la nit i avui li ha explicat al seu germà. Fins i tot, en un moment del dia que l’U. li ha dit “tonta” ella li ha dit: ” acabes de crear un cristall lleig”.  També li ha parlat dels cristalls i de Masaru Emoto, al seu pare mentre anaven en cotxe a comprar.

Seguirem investigant el tema…

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s