Temps de joc i excursions

Avui hem deixat de banda la rutina habitual i hem declarat el dia d’avui com a temps de joc. Voliem anar a Andorra amb el papa però finalment hem decdit canviar-ho per una excursió al bosc. Encara que estem envoltats de muntanyes hem de fer uns quants quilòmetres per passejar pel bosc, després de fer 2km els nens han dit que no volien seguir, així que hem parat en un banc i hem fet un pícnic amb un dia espectacular!! Al final l’excursió al bosc s’ha convertit en excursió al riu, però passejar a la vora del riu també serveix per airejar-se i observar molts animals ( i en comptes de pinyes hem agafat branquillons)

4km d’excursió de bici per l’O. i en cotxet (i caminant) per l’U. no està gens malament. Hem tirat pedres al riu glaçat (impossible trencar el gel!), hem vist ànecs capbussar-se buscant menjar, cigonyes volant a uns quants metres, bernats pescaires  i també hem vist vaques pasturant en un prat al costat del camí.

També ens hem trobat a la mama d’uns nens de l’edat de l’O. amb qui volem organitzar un grup de música amb l’Escola de música folk del pirineu, i resulta que la mestra que tindran els nens també es va educar a casa! 🙂

Quan hem tornat l’O. ha volgut “estudiar” un tronc molt curiós que ha trobat a l’excursió i l’U. ha estat jugant a prop seu a l’altell. Després anirem a la biblioteca i potser una estona al parc.

Demà ens espera un dia molt intens amb excursions, pícnics i una festa d’aniversari d’una molt amiga seva.

2 pensamientos en “Temps de joc i excursions

  1. Jo no la conec encara, Gemma, però ja li preguntaré el nom a la mare que hi va parlar!

    petons

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s