Resum setmanal 2/12/11

Cap al Palau de la Música!

Decoració nadalenca

El mirall de les estacions

Aquesta setmana hem fet vacances, és l’avantatge de fer escola a casa, que quan volem i podem ens agafem uns dies de festa. Com sempre ens emportem quaderns, llibretes i colors en una motxilla perquè mai se sap quan tindrà un moment d’inspiració per a treballar però aquesta vegada no hem treballat gens.

Hem fet tantes coses aquests dies que espero no deixar-me res… hem estat a casa els Tiets, visitant els cosinets (hem conegut personalment el “tossinet” més petit de la família), hem celebrat l’aniversari de l’Ona amb part de la família que tenim a Barcelona, hem anat a passar uns dies a casa els avis, hem renovat la roba d’abric perquè havia quedat petita… tota una setmana fora de casa i no hem parat ni un moment!

Un dia ben especial va ser quan vam agafar el tren (l’U. no hi havia anat mai encara) i vam anar al Palau de la Música amb tots els cosins. Anar amb tren amb cinc nens que no passen dels 5 anys és tota una aventura!! Vam veure un espectacle infantil amb cançons i ballarins molt maco.

I per la meva banda he comprat el material que em faltava per acabar de fer les joguines d’aquests Reis i ja comencen a agafar forma. Sort del Iaio i el seu amic que ens presta el seu taller per construir la caseta de fades i el garatge. Està quedant xulíssim!

Avui hem celebrat l’aniversari de l’Ona nosaltres quatre, a casa. I hem aprofitat per posar l’arbre de Nadal i algunes guirnaldes al menjador. Ja tenim el Tió sota l’arbre (l’Ona el va trobar a la pila de llenya que tenim al garatge… vam haver de dissimular perquè no teníem ni idea que estava allà jajaja ja se sap amb tants canvis de casa, el pobre Tió no acabava de trobar el camí fins a casa) i ens queda el pessebre per muntar, però ho farem la setmana que ve.

Demà ens espera un dia llarg amb els preparatius de la festa de l’Ona de diumenge, aquesta vegada amb els seus amics i els nostres! I la setmana que ve tornem a casa els avis uns dies a cuidar els gossos mentre els Iaios no hi són. Intentarem fer una mica de rutina matutina però en espais diferents hi ha tantes coses noves per fer que mai hi ha temps! A més ens hem de trobar amb una altra família que educa a casa per fer unes manualitats nadalenques. I sobretot hem de disfrutar del jardí, encara que faci fred, ara que tenim botes i abric nous no hi haurà qui els faci entrar a casa!

 

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s