Feng Shui per a nens

El cap de setmana passat vam canviar l’habitació dels nens. On han dormit tot l’estiu és un espai molt fresc i agradable, amb el sostre alt i ple d’armaris a mida per a la roba, però ara és una autèntica nevera perquè des de fa unes setmanes ja no hi toca el sol. Així que hem canviat els llits a l’habitació de les joguines, amb finestres sota coberta per on entra un sol magnífic. La situació de la sala no és gaire adequada per dormir, ja que l’energia d’aquesta zona és força dinàmica, però no ens sembla molt ecològic haver d’escalfar una habitació gran si es pot canviar els llits de lloc! Haurem de posar algun detall més per fer que l’energia entri i surti de l’espai d’una manera equilibrada i relaxant, i així ho notaran ells. Hem reubicat les joguines i col·locat la roba d’hivern en uns armaris que estaven mig buits. I ja tenim muntat el dormitori d’estiu i el d’hivern 🙂

Per l’U. és una mica difícil anar a dormir a l’habitació on sempre han jugat, així que s’adorm al nostre llit i després el portem a dormir a dalt, fent-se companyia mutua amb l’O. a la llum de la pedra de sal. En aquest nou refugi se sent la pluja molt més que a l’altra habitació i veuen les estrelles quan fa bo. I, sobretot, està més a prop dels papes i l’O. se sent més acompanyada.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

El fin de semana pasado hicimos cambios en el cuarto de los niños. Donde han dormido este verano es una habitación muy fresca y agradable, de techos altos y armarios hechos a medida. Pero ahora es una auténtica nevera, porqué ya no le da el sol. Así que hemos cambiado las camas a la habitación de los juguetes, con ventanas en el techo por donde entra un sol magnífico. La situación del cuarto no es el más adecuado para dormir, porque tiene una energía bastante dinámica, pero no nos parece muy ecológico caldear una habitación de techos altos si podemos cambiar las camas de sitio! Tendremos que poner algún detalle para que la energía entre y salga de una forma equilibrada y relajante, y así ellos también lo notarán. Hemos reubicado algunos juguetes y colocado la ropa de invierno en unos armarios que teníamos medio vacíos. Y ya tenemos montado el dormitorio de verano y el de invierno 🙂

Para U. es un poco difícil dormirse en el cuarto donde siempre han jugado, así que se duerme en nuestra cama y luego lo subimos a arriba, haciéndose mutua compañía con su hermana, a la luz de la piedra de sal. En este nuevo refugio se oye el ruído de la lluvia contra el tejado y ven las estrellas cuando está despejado. I sobretodo, está más cerca de papá y mamá y O. se siente más acompañada.

2 pensamientos en “Feng Shui per a nens

    • Pues la foto diurna todavía no la cuelgo porque tengo las paredes llenas de pegotes de masilla jeje no es muy presentable… 😉 en cuanto lo terminemos lo publico!

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s